Werkzaamheden

Winkel inrichtingen
Geluk Afbouw & Montage heeft voor diverse klanten de inrichting van de winkel mogen verzorgen zoals: Bakkerij van Oost & Deco Home (in Kapelle en Tholen). Heeft u vragen over onze winkel inrichtingen, neem contact met ons op.

Vastgoed onderhoud
Voor diverse investeerders onderhouden wij diverse vastgoed panden, dit varieert van moderne tot monumentale panden. Voor zowel particulieren als ondernemers, heeft u vragen over de onderhouds mogelijkheden neem contact met ons op.

Interieur timmerwerk
Een van onze dagelijkse werkzaamheden is het verzorgen van interieur timmerwerk, dit varieert van het leveren van een maatwerk kast tot een complete afbouw van een woning. Ook hiervoor bieden wij altijd advies zoals u van ons gewend bent: persoonlijk, deskundig en binnen budget.

Aanbouw, Garages, Serres en Salons
Deze uitbreidingen van een woning hebben wij al tientallen malen gerealiseerd, bekijk enkele referenties op onze projecten pagina.

Dakkapellen en dakrenovatie
Voor diverse klanten hebben wij de woning ruimte kunnen vergroten door het plaatsen van een dakkapel. Veel klanten kozen er gelijk voor om het dak te renoveren, hierdoor is o.a. de woning weer beter geisoleerd.

Tuinschuren
Naast het uitvoeren van onze primaire werkzaamheden hebben wij diverse verzoek gehad voor het realiseren van luxe tuinschuur.

In de loop der tijd hebben wij ruim 5 van deze luxe tuinschuren geplaatst.

Zie hiernaast voor een recent opgeleverde tuinschuur.Funderingen en betonwerk
Geluk Afbouw & Montage plaatst geregeld funderingen en betonwerk voor nieuw te realiseren projecten voor zowel nieuwbouw woningen als bedrijfspanden.

Trappen
Het realiseren van trappen en balustrades is een verlengde van ons interieurs timmerwerk, naast het realiseren van nieuwe trappen renoveren wij ook trappen. Neem contact op voor diverse modellen en de uitgebreide mogelijkheden.

Deuren, kozijnen en ramen
Tegenwoordig worden de meeste woningen voorzien van kunststof kozijnen en deuren, voor onze klanten die de waarde van natuurproducten inzien realiseren wij deuren, kozijnen en ramen van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten op maat. Doordat wij maatwerk leveren is de keuze van de stijl: klassiek, modern etc.. volledig door de klant te bepalen.